Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Çerkezköy Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Telefon : 02827274061
Belgegeçer : .
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://cerkezkoyram.meb.k12.tr
Adres : FATİH MAH. ÇINARLI SK. NO 1/3 ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi Erkek Yurdu 3. Katı
VİZYON : Çerkezköy Rehberlik ve Araştırma Merkezi çalışanları olarak, her insan değerlidir ve insanın değerliliği, onun başarı ve davranışlarından değil insan olarak var olmasındandır .Felsefesini benimsemiş bireylerden oluşan bir topluma ulaşmaktır. İlçemizde; Psikolojik Danışma ve Rehberlik ile Özel Eğitim hizmetlerinin, eğitim-öğretimin ayrılmaz bir parçası olduğu anlayışının yerleştirilmesi ile bireylerin ilgi, ihtiyaç ve kabiliyetleri doğrultusunda kendilerini gerçekleştirmelerini sağlamak için bütün paydaşlarımızla takım çalışması anlayışıyla hizmet veren lider bir kurum olmak.
MİSYON : Değişen ve gelişen dünya gerçekleri ışığında; gücünü bilimsellik, katılımcılık ve nitelikli kadrosundan alarak, hizmet sunduğu alana araştırma ve incelemeler yapmak, projeler geliştirmek, ulusal ölçekte artı değerler oluşturmaktır.
BAŞARILAR :

Toplantı Salonu :1
Kütüphane Kitap Sayısı :165
Öğretim Şekli :Randevu usulü çalışılmaktadır.
Saatler : 08:00 - 17:00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Merkezi Sistem
Pansiyon : Randevu usulü çalışılmaktadır.
Servis :
Ulaşım : 5 numaralı otobüs hattı ile ulaşım sağlayabilirsiniz. İrmet hastanesinin oradan kalkan araç Kumlugeçit mevkiisinden ilerleyip hastane önünden Ambardere mevkiine geçmektedir. Sabah saat 7 ve 8 arasında 5 dakikada bir, saat 8´den sonra ise yarım saatte bir kalkış gerçekleştirmektedir. 03.10.2022 tarihiyle teyit edilmiştir.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Ortalama 5 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Rehberlik HerYerde Projesi Tubitak 4005 - İçindeki Sen Zorbalığı Yen Projesi
Yazdır :